sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Tipica dimineata de duminica.

Primul gand pe ziua de azi: "Mi-e asaaaa o leeeeneee sa ma dau jos din paaaaat..."
Al doilea gand pe ziua de azi: "Mi-e asaaaa o leeeeneee sa ma dau jos din paaaaat... E deja zece?"
Al treilea gand pe ziua de azi: "Gata, ma dau jos."
Al patrulea gand pe ziua de azi: "Dar mi-e asaaaa leeeeeeeneeee..."

Ma rog, pana la urma m-am dat jos din pat, am facut 2 pasi mici-mici si m-am asezat pe scaunul de la birou si am aprins calculatorul. Cam asta patesc eu in fiecare duminica dimineata. Am sarit si peste micul-dejun si s-a facut deja 12 fara un sfert. Mon amour vine sa ma ia la 2. Am timp (zic acum...). Trebuie doar sa-mi fac un dus, sa-mi fac unghiile, sa mananc, sa-mi indrept parul, sa ma machiez, sa ma imbrac si... doar atat. Nu sunt sigura ca in ordinea asta trebuie facute... Asa ca voi incepe cu unghiile, adica sarcina cea mai usoara. Indreptatul parului il las la urma, ca e cel mai greu si nu vreau sa se strice pana ies din casa. Oricum, pe umezeala asta o sa se onduleze la loc, dar... macar va avea si mon amour ocazia sa vada cum arat cu parul drept. Sper sa nu cada pe spate din cauza socului. Glumesc, nu e mare diferenta.

(M-am dus pana in sufragerie sa-mi aduc oja.)

Oja fiind de fapt un lac de unghii sidefat. Nu imi place sclipiciul si implicit nici sideful, dar parca azi as vrea sa ma simt mai feminina, mai.. altfel.
In fine, gandul ca maine e luni si va incepe o alta saptamana cu zile plictisitoare, alternand cu zile lungi si plictisitoare nu ma face sa ma simt prea bine. Azi, ca in fiecare zi de duminica, m-am trezit cu gandul: "Aoleu!! E luni!! Ba nu, e ora 8, deci trebuie sa fie duminica. Whew!" Am lenevit in pat o gramada si ma simt vinovata ca am pierdut asa de mult din ziua de azi, cand maine o sa-mi fie iar extrem de greu sa ma ridic din pat la 6 dimineata, cand o sa-mi sune ceasul. Si o sa ma trezesc in fiecare dimineata cu gandul plin de speranta: "E vineri deja?"
Ma duc sa-mi fac baie si sper sa nu adorm in cada...

Un comentariu:

Irra spunea...

tipic:)
"Trebuie doar sa-mi fac un dus, sa-mi fac unghiile, sa mananc, sa-mi indrept parul, sa ma machiez, sa ma imbrac"
DOAR cateva lucruri marunte de facut:))

>:D<