luni, 16 februarie 2009

Scrisoarecatredutedracu

Stii... eu nici nu ma mai gandesc la tine.. Nu. Acum scriu asta doar pentru mine, ma gandesc la mine, ca o egoista. Si asa si trebuie. Dimineata, inca mai intind mana dupa parul tau aspru, ma astept sa-ti gasesc fata ingropata in perna, dar indata ce deschid ochii imi amintesc ca nu mai esti. Si e bine. Am tot patul pentru mine si nu trebuie sa fac doua cafele. E drept, nu mai am cu cine sa iau micul-dejun... nici pranzul... si nici cina. Dar mi-am luat un caine. Nu vorbeste prea mult, dar macar nu-mi umple frigiderul de bere si nici nu-si aduce prietenii acasa, cand e meci. Il cheama ca pe tine. Ce coincidenta.. asta i-am zis si eu lui.
O veste proasta ar fi ca chitara ta a cazut de la balcon. Nasol, stiu, dar vestea buna e ca a ramas agatata in pom, cam pe la etajul 3, asa ca daca te straduiesti poate o recuperezi. Ai grija, pentru la noapte se anunta o furtuna, asa ca as zice sa te grabesti, daca vrei sa o mai gasesti intreaga...
Alte lucruri ce merita mentionate nu prea ar fi... Poate uneori, doar uneori, mi se face dor de tine. Dupa-amiaza, ma astept sa intrii pe usa, vesel, si sa ma saruti, dar.. imi dau seama ca n-ai sa vii si.. ma cam intristez. Cand gatesc fac intotdeauna 2 portii, din gresala, asa ca bietul meu catel s-a cam ingrasat. Nu imi pare rau ca ai plecat, doar ca.. as fi vrut sa mai stai. 

5 comentarii:

Dissolved Girl spunea...

ce frumos scrii...


e goala casa, nu? si orice ai face, senzatia de something's missing nu dispare.


si noaptea, vrei sa te invalui in el...

*sigh*

Ale. spunea...

Am tot patul pentru mine si nu trebuie sa fac doua cafele.

si totusi..asta nu are cum sa te faca fericita.:|

superb scris 8->

Domnul.Brucan spunea...

"O veste proasta ar fi ca chitara ta a cazut de la balcon" :))))) bravo

PrafDeStele spunea...

"Nu imi pare rau ca ai plecat, doar ca.. as fi vrut sa mai stai."
superb :x

Oana spunea...

fff frumos... bravo.. :X.. finalul .. schimba intr`un fel tot contextul "as fi vrut sa mai stai."