miercuri, 29 aprilie 2009

Zidurile au cazut...

Fiecare inima vine la pachet cu ziduri de aparare. La fel ca in "Cei trei purcelusi", acestea pot fi facute din fan, lemn sau caramida. Depinde de persoana. Ca un fel de fortareata ce apara inima de posibilele amenintari venite din exterior. Uneori inaltam steagul pe metereze, aratand ca suntem dispusi sa deschidem portile. Sunt porti pentru care nu iti trebuie cheie, se deschid numai atunci cand vor ele. Si fiecare fortareata are un numar de soldati care distrug pe oricine nu mai este binevenit in interiorul ei.
Soldatii mei au fost cuceriti de adversar. I-a castigat de partea lui. Cred si eu, prea erau obositi de atata distrus, au capitulat... Asa ca s-au transformat in soldati kamikaze. S-au lipit de zidurile de caramida si au explodat cu totii deodata. Tasneau flacari din toate partile si caramizi zburau prin fumul negru, dens...
Acum s-a oprit totul. N-au mai ramas decat ruine si cadavre. Nu mai am ziduri si nici soldati care sa le reconstruiasca. M-am abandonat. M-am aruncat in gol. Astept impactul iminent..

Un comentariu:

bia spunea...

imi place mult sfarsitul:d